bgr

Organisatie

Smart Elektra is een bedrijf dat jarenlang ervaring heeft op het gebied van elektrotechniek toegepast in de woningbouw en utiliteit. Samen met onze klanten, delen wij onze innovatieve oplossingen voor met name de woningbouw. Inspirerende en duurzame leef- en werkomgevingen bedenken en ontwikkelen, dat is de passie van Smart Elektra.

In samenwerking met ontwikkelende bouwbedrijven, projectontwikkelaars, architecten en adviseurs, ontstaan hierdoor bijzondere en kwaliteitsrijke gebouwen om in te wonen, werken, winkelen en recreëren. Om blijvend tegemoet te komen aan de wensen van onze opdrachtgevers, denken we vooruit, zijn we innovatief. Een belangrijk uitgangspunt hierin is, persoonlijke aandacht en betrokkenheid bij onze projecten.

Onze eigen ontwerp- en ontwikkelafdeling maakt gebruik van geavanceerde CAD-tekensystemen (3D). Ook zorgen zij ervoor dat alles nauwgezet getekend en voorbereid is, zodat onze monteurs probleemloos aan het werk kunnen. Voor de aanleg, keuring en onderhoud van verschillende installaties hebben wij alle benodigde certificaten in ons bezit.

Met Smart Elektra geven we invulling aan onze visie op duurzame techniek en zijn we sterk om samen, uw bouwconcept, te versterken.