bgr

OrganisatieProfiel

Het fundament
SmartElektra is een bedrijf dat jarenlang ervaring heeft op het gebied van de elektrotechniek, werktuigbouw en IT. De oprichters onderscheiden zich door met de klant slechts te communiceren over beleving, comfort, veiligheid en efficiency. We gaan geen moeilijke technische details naar voren halen. Het fundament is het gevoel van onze klant. Een bedrijf dat onderscheidend is in innovatie, onze slogan is dan ook “Wij delen onze innovatie, samen met U”.

De pilaren
Om de juiste taal bij de juiste doelgroep te spreken heeft SmartElektra een 4-tal pilaren op het fundament gebouwd. Deze pilaren uiten zich in typische doelgroepen. SmartElektra kent haar specialismen in de doelgroepen; Living (woonhuizen, grondgebonden en niet grondgebonden), Retail (winkels), Building (zakelijk) en Care (zorg) en heeft voor elke discipline haar specifieke oplossing.

Het geheel
Tegenwoordig is elektrotechniek een combinatie van elektrotechnische-, werktuigkundige- en IT-oplossingen. Als gecertificeerd bedrijf vormen wij samen met U een team om uw project succesvol te maken. Middels onze unieke concepten voor woningen geven wij Uw project die innovatie, die zorgt voor efficiency en kostenbesparingen. Wist u dat wij concepten hebben waarbij wij nog maar maximaal 8 uur op de bouw aanwezig zijn! Een zeer mooie toevoeging zijn onze betaalbare domotica pakketen die zowel in nieuwbouw maar ook in de bestaande bouw toegepast kunnen worden.

De service
Eenmaal met SmartElektra in zee, zult u een ongekende prettige service ervaren. Via onze website heeft u inzicht in uw project(en) op het gebied van werkvoorbereiding, planning en uitvoering. Middels bewonersgesprekken, informeren en adviseren wij U over de vele mogelijkheden die er zijn.