Bewoners

Gefeliciteerd met uw nieuwe woning! Het elektraplan van uw woning is natuurlijk erg belangrijk. Wij nemen voor u alle zorg uit handen. U wordt volledig meegenomen in het proces, zodat u altijd op de hoogte bent van de stand van zaken. Heeft u ergens vragen over? Neem dan gerust contact met ons op. 

 

Contact
9

Samen voor een mooi en functioneel thuis

Een woning is eigenlijk maar een verzameling steen, hout en glas. Tot u de sleutel van de woning krijgt. Een woning wordt pas een thuis als er aandacht aan wordt gegeven. Een woning moet persoonlijk zijn voordat het een thuis wordt. Smart-Elektra helpt u om van uw woning een thuis te maken. Dit doen wij door u uitgebreid mee te nemen in ons elektraplan. Wij delen onze innovatie immers graag samen met u.

Onze unieke werkwijze

Om de woning tot een thuis te maken hebben wij een unieke werkwijze bedacht. U wordt door ons meegenomen in het complete voortraject van de elektra in uw toekomstige thuis. Hierdoor blijft u altijd op de hoogte van onze werkzaamheden in uw huis. Wij hebben korte lijntjes met de aannemer en onze leveranciers en kunnen daardoor snel schakelen.

 

Het gesprek

Allereerst wordt u uitgenodigd voor een gesprek met onze elektro specialist. Dit kan zowel bij ons op locatie als online. Tijdens dit gesprek luistert de elektro specialist naar wat u wilt. Uw wensen staan in dit gesprek centraal. Natuurlijk zal de specialist u helpen en adviseren in de keuzes. Het is belangrijk om goed voorbereid dit gesprek in te gaan. Het is slim om de tekeningen van de badkamer en de keuken bij u te hebben. Hierdoor kan de specialist u direct advies geven over de plaatsen van al het elektra. Tijdens het gesprek wordt er een schets van de ideale situatie gemaakt.

 

Tussen het gesprek en de bouw in

Nadat de schets is gemaakt, wordt er een offerte gemaakt. Hierdoor kunt u in één oogopslag zien welke investering u kunt maken in uw nieuwe thuis.  Na een volledig akkoord op de offerte, wordt deze naar de aannemer gestuurd. De aannemer regelt de verdere facturatie en voorziet ons van de juiste bouwkundige onderleggers. Wanneer wij deze onderleggers binnen hebben, beginnen wij gelijk aan het maken van de definitieve schets.

 

De woning

Het leukste onderdeel kan eindelijk beginnen: uw nieuwe thuis wordt gebouwd! Op dit moment ziet u echt uw woning werkelijkheid worden. Wanneer de eerste muren van de woning staan, tekenen wij op de muren de plaatsen van het elektra uit.  Hierdoor kunt u in één oogopslag zien waar welke elektra komt. Wij nodigen u uit om samen de woning nogmaals te doorlopen. Wij weten hierdoor zeker dat de elektra op de juiste plaats komt en u kunt een keer extra in uw nieuwe thuis zijn!

9

Meer dan elektra

Smart-Elektra is veel meer dan alleen een elektrabedrijf. U kunt bij ons namelijk ook terecht voor beveiligingssystemen, PV panelen en laadpalen. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie over deze producten.

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Adres

Robbertsmatenstraat 2
8081 HL Elburg
Nederland

Telefoonnummer