Projecten

Contact
Opdrachtgever: PHB Deventer

Loods IV

Smart-Elektra heeft van PHB Deventer een opdracht gekregen voor 7 woningen aan het IJmeer te Muiden. Deze zeven woningen hebben een privé eiland en zijn gerealiseerd in het historische Kruitbos.

Opdrachtgever: Ufkes Apeldoorn

Park Marialust

Smart-Elektra heeft van Ufkes Apeldoorn een opdracht gekregen voor 21 woningen en 28 appartementen in Apeldoorn. Park Marialust sluit direct aan op De Parken en parksociëteit Marialust en ligt op loopafstand van het Apeldoornse centrum. 

Opdrachtgever:

Eilanden West

Middenin het groene en waterrijke Muiden zijn er woningen van staal en glas gerealiseerd. Unieke woningen op een unieke locatie bij de Krijgsman te Muiden!

Opdrachtgever: Ufkes Apeldoorn

Het boerenhof

Afgelegen, maar niet afgezonderd wonen. Dat is het Boerenhof. De appartementen geven je een panorama uitzicht over het IJmeer én je kan inpandig parkeren, Wat wil je nog meer?

Smart elektra boerenhof
Opdrachtgever: Ufkes Apeldoorn

Breezicht

De nieuwe wijk Breezicht ligt ten noorden van Zwolle, aan de Milligerplas in Stadshagen. Er is veel ruimte en groen in de wijk. Alle woningen zijn zeer energiezuinig. Zo zijn de woningen allemaal gasloos en zijn er energiebesparende maatregelen genomen, zoals vloer-. spouw- en dakisolatie. Daarnaast zijn alle woningen voorzien van zonnepanelen en zijn ze allen luchtdicht.

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Adres

Robbertsmatenstraat 2
8081 HL Elburg
Nederland

Telefoonnummer