Over ons

Contact
Elektricien smart elektra

Over ons & Waarom wij de

beste in ons vak zijn

Smart-Elektra heeft vanuit de oprichters een historie en ervaring van ruim 25 jaar. Op onze locatie in Elburg blijven wij groeien naar de behoeften van onze klanten en de vraag vanuit onze markten.

Wij zijn de afgelopen jaren gegroeid naar een bedrijf dat nauw betrokken is bij haar opdrachtgevers. Wij vinden persoonlijke aandacht en betrokkenheid naar onze opdrachtgevers, klanten en medewerkers erg belangrijk. 

Smart-Elektra levert een bijdrage aan een betere wereld door het leveren van duurzame technologie die daadwerkelijk het verschil maakt. Dit bereiken wij door onderlinge betrokkenheid én door oog te hebben voor de doorlopend veranderende behoeften van onze klanten. 

Smart Prefab is een voorbeeld waarin wij onze opdrachtgevers ondersteunen met innovatieve wanden, vloeren en prefab meterkasten. Hierdoor hoeven wij maximaal 16 uur op de bouwplaats aanwezig te zijn.

Teamwork is de hoeksteen van ons succes. Wij helpen elkaar en delen kennis om onze vaardigheden optimaal te laten renderen.

In overleg met de opdrachtgever en/of eigenaar wordt een installatie ontworpen en geïnstalleerd die voldoet aan de wensen en eisen van de opdrachtgever of gebruiker. De installatie voldoet aan de geldende normen en voorschriften. Energiebesparing en veiligheid zijn onze belangrijkste punten bij het ontwerp.

 

Onze eigen ontwerp- en ontwikkelafdeling maakt gebruikt van geavanceerde CAD-tekensystemen (3D). Zij zorgen ervoor dat alles nauwgezet getekend is, zodat onze monteurs probleemloos aan het werk kunnen. Wij hebben de benodigde certificaten voor de aanleg, keuring en onderhoud van verschillende installaties in bezit. 

Smart elektra lamp

MVO

Ieder mens en object een nieuwe kans. Dat is het doel van het MVO-plan van Smart-Elektra. Wij delen het plan graag samen met u.

9

Sociale doelstelling

Smart-Elektra ziet ieder persoon als gelijk. Daardoor is de afstand tot de arbeidsmarkt kort. Ieder persoon krijgt bij Smart-Elektra een kans, ongeacht iemands achtergrond.

Wij begrijpen dat je als ouder soms niet alle lijntjes in de lucht kan houden. Daarom is er bij Smart-Elektra de optie om uren gemakkelijk te verschuiven, om zo bijvoorbeeld toch het evenement op uw kinds school bij te kunnen wonen.

9

Stimuleren gezondheid

Een gezond mens is een gelukkig mens. Daar geloven wij bij Smart-Elektra in. Zo is er een fietsplan opgesteld en staat er een fruitbox in de kantine.

9

Kennis delen

(MBO en HBO), studenten uit het praktijkonderwijs/VSO en lopen er onderzoeken en projecten door HBO-studenten. 

Alle medewerkers hebben een kans tot (bij) scholing. Iedereen kan zich inschrijven voor verschillende korte opleidingen en cursussen om zichzelf zo te blijven ontwikkelen.

9

Circulariteit

Het milieu is een belangrijk onderwerp binnen Smart-Elektra. Om die reden worden de flexbuizen van  Smart-Elektra gemaakt van gerecyclede petflessen, restafval van fabrieken en gerecycled flexdraad. Deze Cirflex buizen zijn speciaal ontworpen om een bijdrage te leveren aan de circulaire economie. De hallogeenvrije voorbedrukte flexibele buizen verminderen de ecologische voetafdruk en het bespaard 80% water.

Smart-elektra’s doel is om in 2025 volledig elektrische vervoersmiddelen te bezitten. Tot die tijd maken wij gebruik van een korte product- en dienstketen. Hierdoor is er minder transport nodig en dat betekent minder CO2 uitstoot.

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Adres

Robbertsmatenstraat 2
8081 HL Elburg
Nederland

Telefoonnummer